arsenal shirt kopen van Jürgen Klopp heeft sinds eind oktob

arsenal shirt kopen van Jürgen Klopp heeft sinds eind oktober geen Premier League-wedstrijd verloren, maar hun defensieve zwakheden waren dit seizoen vaak hun ondergang. Dat werd nog duidelijker tijdens hun laatste optreden tegen Arsenal , waar ze na een 2-0-voorsprong drie goals incasseerden in slechts vijf minuten op weg naar een vermakelijk 3-3 gelijkspel.

Gezien die teleurstelling verwelkomde Liverpool Swansea op tweede kerstdag op Anfield, die een overwinning nodig had om hun plek in de top vier te behouden. En dat deden ze toen ze de onderste club van de competitie afranselden. Philippe Coutinho opende de score in de 6e minuut, voor goals van Trent Alexander-Arnold en Alex Oxlade-Chamberlain, plus een brace van Roberto Firmino, bezorgden de thuisploeg een overtuigende 5-0 overwinning. vermaakten zich de hele tijd terwijl hun team een ​​arme kant van Swansea ontmantelde. Hoewel Coutinho's opener verreweg de meest spectaculaire van de dag was, bracht Firmino's tweede doelpunt ook de Liverpool-fans aan het praten. de Braziliaan ti

kte naar huis. Maar Liverpool-fans hebben iets heel brutaals opgemerkt toen hij in het doel van Mohamed Salah rolde. In plaats van simpelweg de bal in het lege net te tikken , Firmino voerde een 'no look'-finish uit, tot grote vreugde van de fans van de vijfvoudig winnaar van de Europa Cup. zagen er totaal niet uit, en ze blijven onderaan de tafel staan ​​na weer een moreel ondermijnende voetbaltenue junior overwinning. De Welsh-outfit staat nu vijf punten verwijderd van veiligheid onderaan de tafel, met slechts 13 punten van hun eerste 20 wedstrijden.