voetbaltenue ronaldo Fans van Manchester United z

voetbaltenue ronaldo Fans van Manchester United zullen de komende dagen de naam van Nemanja Matic zingen na de verbluffende winnaar van de Serviër maandagavond tegen Crystal Palace. Palace nam binnen 50 minuten een 2-0 voorsprong in Selhurst Park, waarna United op weg leek naar een gênante nederlaag. Maar Chris Smalling, Romelu Lukaku en Matic stapten op om een ​​wonderbaarlijke 3-2 overwinning veilig te stellen en terug te springen boven Liverpool in de Premier League-tabel.

Voor het doelpunt van Matic controleerde de 29-jarige de bal op 25 meter afstand en sloeg een daverende volley langs Wayne Hennessey in de bovenhoek. Euforie onder de spelers van United. United was verschrikkelijk in de eerste 45 minuten, maar ze verdienen enorme lof voor de manier waarop ze terugvechten vanaf een 2-0 achterstand weg van huis. Jose Mourinho eiste dat zijn spelers meer karakter toonden tijdens zijn teamgesprek tijdens de rust en Matic gelooft dat ze precies dat hebben gedaan. "Na het tweede doelpunt was het erg moeilijk voor ons om terug te komen, we toonden karakter en deden precies wat de manager van ons verwachtte", zei Matic. "Hij zei tijdens de rust dat we meer moesten doen. Ik ben blij dat ik mijn eerste doelpunt voor Manchester United heb gescoord, ik weet dat het niet mijn taak is, maar ik ben blij dat het ons de drie punten heeft opgeleverd."

Matic werd door United-fans uitgeroepen tot Man of the Match voor zijn winnaar op het laatste moment, maar de Serviër had waarschijnlijk niet verwacht voetbaltenue kinderen na de wedstrijd door zijn eigen manager te worden getrolld. Halverwege Matic's interview met Sky Sports, dat